Петровец доби принзнание за општина со најголем потенцијал за 2023 година

Вести|

Денес, од страна на г-динот Бојан Ранташа – Претседателот... Повеќе → Петровец доби принзнание за општина со најголем потенцијал за 2023 година

Увид во асфалтирањето на пристапниот пат до Брезица

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски,... Повеќе → Увид во асфалтирањето на пристапниот пат до Брезица

Посета од фоклклорниот ансамбл Етно Ѕуница

Вести|

Фолклорниот Ансамбл „Етно Ѕуница“ од Петровец по... Повеќе → Посета од фоклклорниот ансамбл Етно Ѕуница

Увид во реконструкцијата на три училишта во општина Петровец

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски... Повеќе → Увид во реконструкцијата на три училишта во општина Петровец

Пуштена во употреба бушотина во Дивље

Вести|

Во населеното место Дивље се пушти во употреба уште една... Повеќе → Пуштена во употреба бушотина во Дивље

Честит Илинден!

Вести|

По повод денешниот празникот 2-ри Август – Илинден, кој... Повеќе → Честит Илинден!

Традиционален пречек на коњаницата „Илинденски марш 2023“

Вести|

Од Горно Лисиче вчера тргна традиционалниот коњички марш... Повеќе → Традиционален пречек на коњаницата „Илинденски марш 2023“

Поставен камен-темелник на нова градинка во Петровец

Вести|

Денес, во населено место Петровец, во непосредна близина на... Повеќе → Поставен камен-темелник на нова градинка во Петровец

Чистење на каналската мрежа во општина Петровец

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски,... Повеќе → Чистење на каналската мрежа во општина Петровец

Нови контејнери за ЈКП Петровец

Вести|

Општина Петровец на ЈКП Петровец му додели контејнери за... Повеќе → Нови контејнери за ЈКП Петровец

Close Search Window