Се одржа акција за чистење на смет

Вести|

По повод иницијативата за Еколошка општина ,,ЗА ЧИСТА И... Read More → Се одржа акција за чистење на смет

Пуштен во употреба нов пазарен простор

Вести|

Пуштен е во употреба новиот пазарен простор кој се наоѓа во... Read More → Пуштен во употреба нов пазарен простор

Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Вести|

Општина Петровец започна со замена на светилките од... Read More → Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Ивид во изградбата на улица во Сушица

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во населеното... Read More → Ивид во изградбата на улица во Сушица

Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митревски... Read More → Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Објави|

Градоначалникот на Петровец согласно член 99 став 1, член 107... Read More → Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Вести|

Општина Петровец започна со изградба на пешачка патека во... Read More → Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Вести|

Денес, во населеното место Огњанци, градоначалникот Борче... Read More → Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Вести|

Кочо Рацин или целосно Koста Апостолов Солев Рацин роден е... Read More → Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Расчистување на дивите депонии

Вести|

Општина Петровец покрај инфраструктурните активности... Read More → Расчистување на дивите депонии

Close Search Window