Увид во работата на поставувањето на канализација во Ржаничино

Вести|

Општина Петровец и покрај епидемијата со вирусот КОВИД-19... Read More → Увид во работата на поставувањето на канализација во Ржаничино

Нова осветлена пешачка патека во Петровец

Вести|

Населено место Петровец доби уште една пешачка патека... Read More → Нова осветлена пешачка патека во Петровец

Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Вести|

За прв пат во Општина Петровец мајката Кристина Крстевска... Read More → Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став (6) од Законот за животна средина ... Read More → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Вести|

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија... Read More → Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Пуштање во употреба на улица во Сушица

Вести|

Денес, Градоначалникот Борче Митевски заедно со... Read More → Пуштање во употреба на улица во Сушица

Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (БЕТОН АД)

Објави|

Градоначалникот на општина Петровец согласно член 99 став 1,... Read More → Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (БЕТОН АД)

Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (ЕУРОЛИГНИТ)

Објави|

Градоначалникот на општина Петровец согласно член 99 став 1,... Read More → Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (ЕУРОЛИГНИТ)

Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став(6) од Законот за животна средина... Read More → Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Започна новата учебна година

Вести|

Школската учебна година оваа година започна на 1-ви... Read More → Започна новата учебна година

Close Search Window