Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Квартален извештај за извршување на Буџетот за вториот квартал на тековната 2021 г.
  2. Советнички прашања.

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window