Вести|

На сите граѓани од муслиманска вероисповед им го честитаме големиот муслимански празник Рамазан Бајрам и им посакуваме многу здравје, среќа, благосостојба и убави празнични моменти со најблиските и пријателите.

Comments are closed.

Close Search Window