Вести|

Градоначалникот Борче Митевски присуствуваше на манифестацијата која се одржа на просторот пред Пожарна – Скопје по повод Денот на пожарникарите – 20-ти Мај.


Градоначалничката на Град Скопје – Данела Арсовска им се обрати на пожарникарите честитајќи им го денот на пожарникарството. Пожарникарите пред присутните прикажаа и неколку показни вежби како и дел од опремата со која секојдневно се справуваат со гасењето на пожарите.

Comments are closed.

Close Search Window