Седници|

  1. Предлог Одлука за проширување на средствата во Буџетот на Општина Петровец за 2022 година
  2. Квартален извештај за извршување на Буџетот на Општина Петровец за првиот квартал од 2022 година

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window