Вести|

На 29-30 јуни, во доцните вечерни и раните утрински часови на територијата на Општина Петровец извршиме терестична апликација со средство за уништување на возрасни форми на комарци (аеросолна адултицидна дезинсекција).

Comments are closed.

Close Search Window