Вести|

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска, како и убави пензионерски денови, исполнети пред се со здравје, среќа и љубов ти посакувам јас како и сите колеги од Општина Петровец. Биди секогаш позитивна и насмеана како со своите најблиски така и со пријателите и сите оние кои ти значат нешто во животот. Имај длабока старост и уживај во животот.

Comments are closed.

Close Search Window