Вести|

Почитувани граѓани и пријатели,

Во Новата година Ви посакуваме добро здравје, среќа и успех на секое поле од секојдневниот живот. Да продолжиме заедно со Вас и во претстојната 2023 година, со заеднички сили да го градиме патот кој ќе донесе подобро утре за нас и нашите најблиски. Да се радуваме на секој нов ден во успесите што заедно ги постигнавме и да обезбедиме услови за поквалитетно општественото живеење.

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА И СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ !!!

Comments are closed.

Close Search Window