Вести|

Општина Петровец во соработка со Црвен крст – Гази Баба подели 30 пакети хуманитарна помош во храна и хигиенски средства на социјално загрозените и изнемоштените стари лица. Ваквите хуманитарни акции се секогаш поддржани од страна на градоначалникот на Општина Петровец Борче Митевски, особено кога се работи за социјално-ранливата категорија на лица.

Comments are closed.

Close Search Window