Вести|

На сите верници од муслиманска вероисповед им го честитаме големиот муслимански празник КУРБАН БАЈРАМ и им посакуваме многу здравје, среќа, љубов ,бериќет и меѓусебно почитување, како во кругот на вашето семејството, така и кон сите останати пријатели.

НЕКА ВИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ!

Comments are closed.

Close Search Window