Вести|

На сите припадници со муслиманска вероисповед им го честитаме празникот Курбан Бајрам. Нека овие празнични денови ви донесат вам и на вашите најблиски среќа, радост, љубов и внатрешен мир.
ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ !

Comments are closed.

Close Search Window