Увид во активностите околу поставувањето на канализационата мрежа во Бошњачка Населба

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски беше во Бошњачка... Повеќе → Увид во активностите околу поставувањето на канализационата мрежа во Бошњачка Населба

Увид во сработеното околу инфраструктурата во Горно Коњари

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски заедно со... Повеќе → Увид во сработеното околу инфраструктурата во Горно Коњари

Увид во работата на поставувањето на канализација во Ржаничино

Вести|

Општина Петровец и покрај епидемијата со вирусот КОВИД-19... Повеќе → Увид во работата на поставувањето на канализација во Ржаничино

Нова осветлена пешачка патека во Петровец

Вести|

Населено место Петровец доби уште една пешачка патека... Повеќе → Нова осветлена пешачка патека во Петровец

Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Вести|

За прв пат во Општина Петровец мајката Кристина Крстевска... Повеќе → Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Вести|

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија... Повеќе → Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Пуштање во употреба на улица во Сушица

Вести|

Денес, Градоначалникот Борче Митевски заедно со... Повеќе → Пуштање во употреба на улица во Сушица

Започна новата учебна година

Вести|

Школската учебна година оваа година започна на 1-ви... Повеќе → Започна новата учебна година

Се одржа акција за чистење на смет

Вести|

По повод иницијативата за Еколошка општина ,,ЗА ЧИСТА И... Повеќе → Се одржа акција за чистење на смет

Пуштен во употреба нов пазарен простор

Вести|

Пуштен е во употреба новиот пазарен простор кој се наоѓа во... Повеќе → Пуштен во употреба нов пазарен простор

Close Search Window