Facility Hours

Информации за поважни органи и телефони

Public Traffic

Дознајте кои автобуски линии сообраќаат во Петровец

Формулари и упатства за пополнување и поднесување

Park and Recreations

Поважни локалитети, паркови и места за рекреација

Вести

Последни новости во нашата Општина

Светиот крст во рацете на Стефан Ѓорѓиев

Вести

Oваа година празникот Богојавление – Водици се одбележa скромно и... Повеќе → Светиот крст во рацете на Стефан Ѓорѓиев

Соопштение за јавноста

Известувања

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко планирање Општина... Повеќе → Соопштение за јавноста

14 години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце

Вести

Делегација од Општина Петровец предводена од градоначалникот Борче... Повеќе → 14 години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце

„Ви благодарам за поддршката и довербата што ја давате на Општина Петровец и на мене како нејзин градоначалник.“

– Градоначалник Борче Митевски

Close Search Window
Големина на фонт