Facility Hours

Информации за поважни органи и телефони

Public Traffic

Дознајте кои автобуски линии сообраќаат во Петровец

Формулари и упатства за пополнување и поднесување

Park and Recreations

Поважни локалитети, паркови и места за рекреација

Вести

Последни новости во нашата Општина

Дневен ред за 16-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници

Предлог Одлука за согласност на Годишна програма за работа на ЈОУДГ Авионче... Повеќе → Дневен ред за 16-та седница на Совет на Општина Петровец

Соопштение за јавноста

Известувања

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко планирање Општина... Повеќе → Соопштение за јавноста

Јавен повик

Јавни повици

Врз основа на член 50 став 1 точка 16, а во врска со став 1 точка 11 од Законот за... Повеќе → Јавен повик

„Ви благодарам за поддршката и довербата што ја давате на Општина Петровец и на мене како нејзин градоначалник.“

– Градоначалник Борче Митевски

Close Search Window