Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Барање помош црквниот храм Успение на пресвета Богородица од с. Горно Коњари
  2. Предлог Одлука за давање согласност на Годишниот план за вработување на О.О.У. Братство Единство Средно Коњари за 2022 г.
  3. Барање помош од Мека Балиќ
  4. Барање за поставување на сообраќајни знаци на патот Петровец-Огњанци (над 7 тони носивост)

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window