Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Предлог Ребаланс на буџетот на Општина Петровец за 2021 г.
  2. Квартален извештај за извршување на Буџетот за првиот квартал на тековната 2021 г.
  3. Предлог Одлука за доделување парична помош на црквата Свети Никола Катланово.
  4. Предлог Одлука за превземање на обврските за плаќање на воден надоместок за одводнување од индивидуалниот сектор за 2020 г.
  5. Барање парична помош Ф.К. Петровец.

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window