Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Предлог Одлука за усвојување на Завршната сметка на Буџетот на Општина Петровец за 2019 г.

Седницата ќе се одржи во просториите на О.О.У. Кочо Рацин Петровец во наставничката канцеларија.

Comments are closed.

Close Search Window