Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Предлог Одлука за верификација на мандатот на советникот Драгица Стевковска.

Седницата ќе се одржи во просториите на Основното училиште Кочо Рацин Петровец (наставничка канцеларија).

Comments are closed.

Close Search Window