Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Предлог Одлука за согласност на Одлуката за давање на согласност на финансискиот план на ЈКП Петровец за 2023 година на УО на ЈКП Петровец

Седницата ќе се одржи на 14.11.2023 година (вторник) со почеток од 17:00 часот, во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин – Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window