Вести|

Почитувани православни христијани,

Во пресрет на најголемиот христијански празник Христовото Воскресение – ВЕЛИГДЕН, Ви го честитаме овој голем празник и Ви посакуваме многу здравје, радост, успех и слога. Од срце на сите ви посакуваме мир и срцата да ви бидат исполнети само со љубов и добрина. Нека светлината на Христовото Воскресение Ви ги осветли вашите срца, а неговата бесконечна љубов да го благослови вашиот живот и вашиот дом.

Христос Воскресна – Вистина Воскресна!

Честит Велигден!

Comments are closed.

Close Search Window