Вести|

По повод православниот празник Ѓурѓовден, на жителите од населено место Петровец им го честитаме празникот а на сите жители од Општина Петровец им го честитаме празникот на Општина Петровец 6-ти Мај, со желба за многу здравје, среќа и берикет.

Нека ни е честит и вековит празникот на општината 6-ти Мај – Ѓурѓовден!

Comments are closed.

Close Search Window