Вести|

На сите граѓани од исламската вероисповед кои го слават овој голем муслимански празник, им го честитаме Рамазан Бајрам.

Ви посакуваме многу здравје, среќа во семејството, љубов, почит и меѓусебно разбирање во духот на вистинските вредности и добриот соживот, кој Општина Петровец години наназад го негува.

ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Comments are closed.

Close Search Window