Вести|

На сите мои сограѓани, соработници и драги пријатели им ја честитам Новата 2021 година со желба новата година да ви биде среќна и благословена, а празниците да ги поминете во добро здравје, среќа и радост со своите најблиски.

Среќна Нова 2021 година!

Градоначалник на Општина Петровец,
Борче Митевски

Comments are closed.

Close Search Window