Вести|

За верниците од исламска вероисповед од утре започнува светиот месец – Рамазан, месец на пости и религиозна посветеност. По тој повод, на сите верници од исламска вероисповед, Ви го честитаме започнувањето на овогодинешните Рамазански пости и Ви посакувам лесен пост и радосни празнични денови.

Comments are closed.

Close Search Window