Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски ги потпиша решенијата за доделување на еднократна годишна парична помош по основ на Јавен повик, со кој беа повикани родители/старатели на деца со попреченост до 26 годишна возраст.

Општина Петровец продолжува со активности за грижа на ранливите категории на граѓани и излегува во пресрет на нивни барања согласно можностите на општината.

Comments are closed.

Close Search Window