Вести|

Градоначалникот Борче Митевски традиционално како и секоја година така и оваа, заедно со претседателот и советниците од Советот на општина Петровец поделија 700 новогодишни пакетчиња за дечињата од прво до трето одделение во сите училишта во општината како и за дечињата во градинката Авионче во Петровец.

Воедно, градоначалникот се обрати пред дечињата и им посака многу здравје, среќа и успех во годината која доаѓа.

Comments are closed.

Close Search Window