ПОЛИЦИЈА192
ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА193
БРЗА ПОМОШ194
РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ195
АМСМ – помош на патишта196
АМСМ – информативен центар9801
АВТО ПОМОШ НА ПАТ (нон – стоп)9159
ЦАРИНА197
МАТИЧНА СЛУЖБА – ГУВР3117 037
САЛА ЗА ВЕНЧАЊЕ3118 250
ПТТ УСЛУГИ
БУДЕЊЕ180
ТОЧНО ВРЕМЕ185
ИНФОРМАЦИИ988
ТЕЛЕГРАМИ186
МЕЃУНАРОДНА ЦЕНТРАЛА182
МЕЃУГРАДСКА ЦЕНТРАЛА 901
ПТТ СЕРВИС3233 300
ПРИЈАВА НА ПТТ ДЕФЕКТИ177
ЕМС – БРЗА ПОШТА15000
ДХЛ –  БРЗА ПОШТА3121 111
ТНТ – ЕКСПРЕС ПОШТА2468 922
ФЕДЕКС – БРЗА ПОШТА3137 233
ВОЕНА ПОЛИЦИЈА3227 700
РЕПУБЛИЧКИ ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ975
КОМУНАЛНИ УСЛУГИ
ТОПЛИФИКАЦИЈА – дежурна служба3076 200
ЕВН МАКЕДОНИЈА
– Дежурна телефонска линија за дефекти0890 88888
– Дежурна телефонска линија за услуги и информации0890 12345
КЕЦ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ
– Приемна канцеларија:3205 000 – 2521
КЕЦ СКОПЈЕ ВАСИЛ ГЛАВИНОВ
– Приемна канцеларија:3205 000 – 2522
КЕЦ СКОПЈЕ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
– Приемна канцеларија:3205 000 – 2523
ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА – дежурна служба3073 010
КОМУНАЛНА ХИГИЕНА – дежурен диспечер3224 961
ОЏАЦИ – ОЏАЧАРСКИ УСЛУГИ2440 293
ПЛАМЕН2650 230
СООБРАЌАЈ
МЕЃУГРАДСКА АВТОБУСКА СТАНИЦА2466 313
МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ2402 388
ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА3234 255
АЕРОДРОМ СКОПЈЕ3148 333
АЕРОДРОМ ОХРИД046 252 842
МАТ3292 300
МАТА РЕЗЕРВАЦИИ3239 175
АДРИА ЕРВЕЈС3117 009
КРОАЦИЈА ЕРЛАЈНС3115 858
ЈАТ3229 078
АУСТИЈАН ЕРЛАЈНС3216 120
ЛУФТАХАНЗА3216 120
МАЛЕВ3111 214
ЗДРАВСТВЕНИ ОБЈЕКТИ
КЛИНИЧКА БОЛНИЦА3147 147
ГРАДСКА ОПШТА БОЛНИЦА3235 000
ВОЕНА БОЛНИЦА3283 000
ДЕТСКА БОЛНИЦА – КОЗЛЕ3085 761
ЕУРОИТАЛИА ОПШТА БОЛНИЦА5110 115
ОРТОПЕДСКА КЛИНИКА „МАЈЧИН ДОМ“3147 004
СТОМАТОЛОШКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР3299 000
ГИНЕКОЛОШКА – АКУШЕРСКА КЛИНИКА3147 147
ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО – ЧАИР2611 033
ПЗО СИСТИНА МЕДИКАЛ3099 500
ВЕТЕРИНАРНИ БОЛНИЦИ
ВЕТЕРИНАРНА БОЛНИЦА3120 129
НЕУРОМЕДИКА – ВЕТЕРИНАРНА СТАНИЦА3231 000
„ПЕТ-ВЕТ“ – АМБУЛАНТА ЗА МАЛИ ЖИВОТНИ3178 656
ДОМАШНА ПОСЕТА И ПАТРОНАЖА
ЦЕНТАР3134 661
КИСЕЛА ВОДА2469 590
ГАЗИ БАБА2622 331
ЧАИР2622 331
НЕУРОМЕДИКА – дежурен лекар070 563 594
ДЕЖУРНИ ПОЛИКЛИНИКИ
БУКУРЕШТ3064 088
ИДАДИЈА3113 033
ЃОРЧЕ ПЕТРОВ2031 022
ЈАНЕ САНДАНСКИ2463 277
ДРАЧЕВО2795 112
ЧАИР2611 506
ШУТО ОРИЗАРИ2651 696
ЧЕНТО2522 351
БИТ ПАЗАР3134 534
НЕУРОМЕДИКА3133 313
ДЕЖУРНИ АПТЕКИ
ЗЕГИН (МНТ-подрум)3117 614
ЗЕГИН (БУЊАКОВЕЦ)3298 504
РЕПЛЕК – аптека бр.4 (до Стопанска комора)3130 170
СОВЕТУВАЛИШТА И ПРИФАТИЛИШТА
СОС – ЗА ПОМОШ ОД ДРОГА0800 11 444
СОС – ИНФОРМИРАЊЕ, ПРЕВЕНЦИЈА И СОВЕТУВАЊЕ ЗА ХИВ/СИДА3128 067
„ДОВЕРБА“ – Советувалиште за дрога3067 713
СОС – КРИЗНИ СОСТОЈБИ НА ДЕЦА И МЛАДИ0800 12 222;
3136 400
СОС – ЗА ЖЕНИ И ДЕЦА ЖРТВИ НА НАСИЛСТВО9700
„ШЕЛТЕР – ЦЕНТАР“ – прифатилиште за деца070 505 931
– жртви на насилство070 520 6393175 516;
„НАДЕЖ“ – Кризен центар за жртви од насилство3173 424
СОС – ИНФОРМАЦИИ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ0800 11 111; 3173 424
„СРНА“ – Друштво за заштита на животните3297 234
СТАЦИОНАР – МИРКОВЦИ2666 392

Comments are closed.

Close Search Window