Видео Галерија

Бројни проекти се реализираат во општина Петровец, Пешевски изврши увид на активностите

 

Пешевски: Ќе нема недостаток на огревно дрво, ланската цена ќе се задржи

 

Пешевски: Ќојлија е пример за одлична соработка помеѓу локалната и централната власт

 

Митевски: Продолжуваме со напорната работа во интерес на граѓаните

 

Општина со нулта толеранција за корупција

 

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>