Здравство

Јавни здравствени установи:

Ј.З.У. „Петровец“ - Петровец

Ј.З.У. „Катлановска Бања“ – Петровец

 

Приватни здравствени установи

П.З.У. „Стома“П.З.У. „Лени - Дент“

П.З.У. „Медико“ во Петровец, Огњанци, Катланово

П.З.У. ,,Пантелејмон“ Др.Славица Костоска-Пешевска

тел./факс 02 256 34 44  моб. 072 21 66 22  е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Приватни аптеки:

Аптека „Парафар“ - Петровец

Share