СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ НА УЛИЦА ВО ЧИФЛИК СО СЕЧЕЊЕ НА ЛЕНТА

Tuesday, 20 September 2016 18:29
There are no translations available.

На 20.09.2016 година во населено место Чифлик присуствуваше градоначалникот Борче

Митевски,каде свечено со сечење лента се пушти уште една улица поплочена со павер

елементи.Должината на улицата која е поплочена изнесува 170 метри. Инвестирањето во

инфраструктура во ова населено место ќе продолжи и во наредниот период каде покрај улица

ќе се изгради детски забавен парк и игралиште за кошарка.

14370190_1803720796564469_1702086466161465526_n14370133_1803720599897822_1645350908978843495_n14322765_1803720876564461_8854714739227800463_n14370055_1803720856564463_7533336438692042950_n14317624_1803720806564468_1073392869535079172_n14344318_1803720709897811_7838295941017654271_n14317579_1803720956564453_8688020443729016449_n14333114_1803720789897803_5446465851305989235_n14333607_1803720609897821_170470307948260205_n14355784_1803720716564477_276356056563868031_n14368761_1803720606564488_9176903310538277284_n14322511_1803720713231144_1865188880539718457_n

Share