ЛЕТО БЕЗ ПОЖАРИ 2016

There are no translations available.

Како пред секоја летна сезона така и годинава Одделението за превенција од СВР Скопје,

Полициското одделение Петровец и Општина Петровец , организараа заеднички проект под

наслов „ Лето без пожари“. На учесниците во сообраќајот градоначалникот Борче Митевски и

полициските службеници им делеа флаери и шишиња со вода,а воедно им се укажуваше на

опасностите за предизвикување пожари (фрлање на отпушоци преку автомобилските прозори

и сл.) за време на летниот период се со цел нивно намалување и спречување на пожари од

пошироки размери.

13645302_1769304173339465_3716235888128741560_n13557880_1769304323339450_7119576881768031632_n13567518_1769304150006134_2581078028167734475_n13590228_1769304130006136_6921148356415301291_n13592178_1769304563339426_1884537574978691723_n13592273_1769304636672752_6357050164303820926_n13592306_1769304300006119_2251765576535512104_n13600161_1769305196672696_1501943713836890363_n13600311_1769304423339440_4240137820929783477_n13612340_1769305063339376_6776055878530412489_n13612375_1769305140006035_3943447027303264580_n13615024_1769305093339373_983457373517172364_n13619848_1769304986672717_7095172132683126690_n13626509_1769304516672764_4274231399863088816_n13631395_1769304473339435_6992520552475812484_n

Share