ДИМЕ СПАСОВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ПЕТРОВЕЦ

There are no translations available.

Во посета на Општина Петровец беше заменик министерот за труд и социјална политика

Диме Спасов.Заедно со градоначалникот Борче Митевски извршија увид во градежните

активности во новата градинка која е во зафршна фаза.Околу 80 дечиња од Општина

Петровец ќе можат наскоро да одат во новата градинка. Таа е во завршна фаза и се очекува

набрзо да започне нејзиното опремување.Градинката опфаќа површина над 300

м2.Изградбата на градинката започна минатата година во август и чини 15 милиони денари.13087899_1741290726140810_7555240211044363190_n13102706_1741290619474154_6472007397936270072_n13119107_1741290506140832_8863542132627794129_n13133120_1741290759474140_7640853111062576058_n13151694_1741290672807482_421361598059970608_n13164248_1741290389474177_6686086972175016489_n13173671_1741290662807483_4598751926874787653_n13173791_1741290536140829_1774991745770477158_n13173839_1741290409474175_435385935600867954_n13177118_1741290762807473_5746974820393218584_n13177297_1741290509474165_103686640299139121_n13178656_1741290422807507_7639725187657175590_n

Share