КРВОДАРИТЕЛНА АКЦИЈА ПО ПОВОД 6-ТИ МАЈ - ЃУРЃОВДЕН

Вторник, 10 Мај 2016 16:40

ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ НА ОПШТИНАТА 6-ТИ МАЈ ЃУРЃОВДЕН СЕ ОРГАНИЗИРАШЕ КРВОДАРИТЕЛНАТА АКЦИЈА КОЈА ТРАДИЦИОНАЛНО СЕ ОРГАНИЗИРА СЕКОЈА ГОДИНА . НА ОВАА АКЦИЈА СЕ СОБРАА 18 ЕДИНИЦИ КРВ.

DSC01520DSC01533DSC01534DSC01545DSC01547DSC01554DSC01560unspecified2

Share