СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ НА ФУДБАЛСКИОТ СТАДИОН ВО СРЕДНО КОЊАРИ

Вторник, 19 Април 2016 17:45

На 15.04.2016 година, во населено место Средно Коњари, градоначалникот Борче Митевски

свечено со сечење на лента го пушти во употреба фудбалскиот стадион каде младите

спортисти и фудбалскиот клуб од ова населено место ќе можат несметано да тренираат и

спортуваат.Стретствата за изградба на овој стадион се обезбедени од Буџетот на Општина

Петровец и изнесуваат околу 650.000,00 денари а се предвидува во најскоро време да се

изгради и соблекувална.

12985538_1732149750388241_4189317906428770318_n12987088_1732149703721579_7915303328900509992_n12990882_1732149773721572_8294747571203338054_n12990885_1732149080388308_7306617868463446212_n12993546_1732149153721634_7124708099540359774_n13001091_1732148893721660_4944333777417144390_n13001238_1732149503721599_4654530208503758393_n13007148_1732149253721624_1660507887534153644_n13043378_1732149487054934_4968075765239546826_n

Share