МЕМОРИЈАЛНИОТ МАРШ "БОРИС ТРАЈКОВСК 2016 "

There are no translations available.

Традиционално и оваа година ,учесниците на меморијалниот марш поминувајки низ

територијата на Општина Петровец беа пречекани и примени од градоначалникот

Борче Митевски и општинската администрација. На оваа средба се разменија мислења

со градоначалникот а традицијата на одбележување на овој марш ќе продолжи и во

иднина. Со влегувањето на територијата на Општина Петровец, учесниците беа

почестени и со пригодна вечера како и ручек на заминување ,по што го продолжија

патот кон гробот на загинатит претседател.

3632_1707686442834572_6044728777266522537_n10489710_1707686322834584_8842957352259320158_n10660133_1707686286167921_6326336028083178292_n11934954_1707686549501228_6794913550973098261_n12670477_1707685652834651_447261535458196199_n12670918_1707686076167942_4865295128205957870_n12705557_1707685462834670_1623378083388786315_n12742816_1707686256167924_8486759662361779546_n12743733_1707686489501234_1221735909443865415_n12744014_1707685969501286_1909991085143116455_n12745729_1707686402834576_6226237097324279476_n

Share