Асфалтирани се улици во сите населени места в општината во вкупна должина од 5040 должни метри и тампонирани се улици во должина од 4800 метри

Асфалтирани се улици во сите населени места в општината во вкупна должина од 5040 должни метри и тампонирани се улици во должина од 4800 метри

Share