с.Огњанци свечено пуштање во употреба на локални улици

DSCN8207

DSCN8211

Општина Петровец на ден 02.06.2012 година (Сабота) пушти во употреба локални улици со должина од 400 метри поплочени со бекатон плочки во населено место Огњанци. Ова е уште една од многуте инвестиции на Општина Петровец низ нејзините населени места се со цел да се подобри и олесни движењето на жителите.

DSCN8214 DSCN8215 DSCN8217 DSCN8224 DSCN8225 DSCN8226 DSCN8231 DSCN8234 DSCN8236 DSCN8238 DSCN8239 DSCN8243 DSCN8251 DSCN8252 DSCN8259

Share