Свечено пуштање во употреба на нови улици во Ржаничино

Picture 254Населеното место Ржаничино е уште едно од реализираните места во Општина Петровец. Пуштањето на четирите улици во употреба од страна на Градоначалникот Борче Митевски придонесе за позитивна реакција од жителите на Ржаничино бидејќи со ова им се обезбеди подобро и поолеснително движење.

Picture 275 Picture 270 Picture 269 Picture 276 Picture 262

Share