Асвалтирање и свечено пуштање на ул.6 во Петровец

DSC03396Во населено место Петровец свечено се пушти уште една улица во должина од  650 метри која во целост е асфалтирана со што градоначалникот Борче Митевски исполни уште едно од своите предизборни ветувања. Асфалтирање и поплочување со бекатон плочки на улиците низ општината ќе продолжи и понатака , се до средување и на последната улица во општината.

DSC03220 DSC03223 DSC03248 DSC03409

Share