Нови забавни паркови

Општина Петровец во населените места Петровец и Ржаничино постави два нови забавни паркови наменети за помалите генерации. Со самото поставување на забавните паркови на дечињата им се обезбеди простор за подобро реализирање на нивните игри а исто така и можност за подобро меѓусебно дружење.

DSC01879 DSC01876 DSC01881 DSC01869 DSC01270 DSC01269

04062011638 04062011639 04062011640 04062011641

Share