Ново игралиште во Горно Коњари

Општина Петровец во населено место Горно Коњари изгради ново фудбалско игралиште и со тоа овозможи  подобро катче за рекреација и остварување  на спортски активности како за младите така и за повозрасните жители на Горно Коњари.

DSC01304 DSC01303 DSC01104 DSC01097 DSC01069 DSC01062

Share