Реконструкција на улици

Во Општина Петровец се изврши реконструкција на старите улици, на дел од нив беше извршено асфалтирање а на некои од улиците имаше поставување и на бекатон плочки.

DSC00137

 DSC00140 DSC00208 DSC00240 DSC00240 DSC00252 DSC00255 DSC00258

Share